Home > Zonder categorie > Geestelijke Oorlog – Suggestibiliteit in Parnassia kan leiden tot destabiliteit en oneerlijkheid, naar aanleiding van wanstaltig gedrag

Geestelijke Oorlog – Suggestibiliteit in Parnassia kan leiden tot destabiliteit en oneerlijkheid, naar aanleiding van wanstaltig gedrag

Geestelijke Oorlog is begonnen..

Suggestibiliteit in Parnassia kan leiden tot destabiliteit en oneerlijkheid

Speelt hen eigen belang hier als macht? De antwoord daarop is ja.

Als we bekijken hoe Parnassia met mij omging en wat hen bereikt hebben, hebben een aantal mensen suggestief mijn mond dicht gemaakt, door al de doel op mij te leggen voor de suggestieve vragen, en kon ik mijn mond niet meer openen, zoals het hoort te zijn.

Sinds toen hebben andere dokters daar gebruik van gemaakt en mij voor schizofrenie verklaart, de grootheidswaan die bijvoorbeeld dokter laan presteert, komt niet uit een eerlijke omgeving en dan wel van een vicieuze cirkel die heerst in Parnassia die tot de overheid wordt geleid, zo spreken we van antagonisme in Parnassia die niet gedekt wordt door de cruciale bronnen, zoals AIVD in het begin en in het begin door de aangestuurde rechters en advocaten.

Ook zijn de suggestievelingen verder ontslagen omdat hen van het werk misbruik maken. Zoals Roderick Janssen, Mariska, Aalbers, Abdoel Baazir en de rest volgt.

Wat betreft Aalbers, dan spreken we over strafrecht, en die wordt dus aangeklaagd, vanwege het plegen van fraude en onopgeloste bezwaren die leiden tot het opschudden van een scenario die door AIVD is toegestroomd en door een corrupt rechter is geaccepteerd om agressie als excuus op te vangen voor wat hen hebben willen bereiken samen met CIA.

Deze suggestibiliteit wordt ook gebruikt bij AIVD en CIA, zo spreken we van een oneerlijke antagonisme waarin de relaties negativiteit maken indien er geen voordeel heerst in Parnassia, en dat een bron is van paniekzaaierij of oplichting.

Als je vuur in de pan gooit, dan krijg je met mij te maken, en deze regering is ook aan de beurt, voor de intolerante houding tegenover de burger en de intolerante vervoering van mensen rechten.

De deductieve deceptie van Parnassia is dus een misdrijf van mensen rechten, omdat hen ook mensen ontvoeren en hen elkaar indekken dan hoor je dit te onthouden als je hier een antwoord op durft te geven: weet wat je zegt, en zeg niet wat je weet.

De medicijnen, die ik gif noem, wordt gebruikt om mij geestelijk te martelen.

Ik ben daardoor achteruit gegaan met denken en doen, en lijdde onder zware problemen en heb geen goede vooruitzichten op concentratie en communicatie met deze gif van Parnassia, die hen fluanxol noemen.

De vicieuze cirkel zal eindigen samen met regering Balkenende, het is tijd voor “Oprecht van Mensen”

De OVM een politieke partij die ik zal oprichten en overzetten aan een leider, zal worden bewerkstelligt in 2008

Psychiaters en psychotherapeuten zouden heel goed moeten weten hoe de vork in de steel zit. Diep in hun hart weten zij hoe het zit. Zij doen alsof zij het niet weten, om de financiële en beleidsmatige machthebbers te behagen. Dit, het veinzen van onwetendheid, moet de beroepsverenigingen die zich coöperatief ten opzichte van de DBC’s opstellen, ernstig worden verweten.

Een verontruste behandelaar merkte onlangs op: “Paul Schnabel, directeur van het Centraal Planbureau, zei ooit: “De DSM is een geïnstitutionaliseerde vorm van patiëntenhaat.”
Zo is ’t maar net !
We hebben de DSM vooralsnog te accepteren als “taal”; wie dat niet doet wekt de indruk niet deskundig te zijn, en wordt dus gediskwalificeerd!”

Zo wordt inderdaad gedacht door Overheid en Zorg verzekeraars: wie niet mee doet met de digitalisering – en dus het afschaffen van het recht op privacy – wordt gekwalificeerd als niet-professioneel en daarmee gediskwalificeerd als gesprekspartner. Erger nog: collaboreren met Overheid en Zorgverzekeraars in het digitaliserings geweld gaat gekoppeld worden aan herregistratie van de betrokken behandelaar: wie niet mee doet raakt zijn/haar registratie kwijt.

Is zo een maatregel liberaal te noemen? Eerder komen beelden op van centralistische, socialistische, communistische dwang

Tegenwoordig ligt bij de wetenschap de nadruk op ‘brain-talk’. Problemen van sociologische of psychologische aard worden medisch behandeld. Dit is een slechte zaak. Daardoor wordt voorbij gegaan aan de sociale oorzaken van gedragsproblemen. Zo ontstaat een mechanisch mensbeeld en blijft er weinig meer over van een vrije wil en persoonlijke groei. Door zichzelf te hernemen in de brain-talk kan ik vrijgesteld worden voor zaken die ongegrond zijn gebleven, en kan ik mijn vrijheid terug krijgen voor mijn eigen lichaam.

Dankzij mijn lichamelijke vitaliteit heb ik altijd een gezonde verstand gehad, en ben ik ook nooit in de war geraakt, maar wat fluanxol met mij doet is bij den boze al een ernstige misbruik op mijn leven geworden.

Door de indruk die ik heb opgewekt van een duidelijke twijfel in het bestaan van de behandelingsplan en het bestaan van de valse behandeling heb ik het idee dat er niet voor hen maatstaven (eigen belangen) voldaan wordt, en dus hen blijven volhouden dat ze het beter weten, op basis van brain-talk en conceptualisatie die veel te formeel is en mijn rechten niet de kans geeft, ik heb dus zelf met mijn tweede kansen dit mogelijkheid kunnen ontwikkelen.

Het is zo dat je er uiteindelijk geen touw aan kunt vastknopen om mij te beschuldigen van een ziekte die niet bestaat. (antipsychiatrie)

Ik prijs Saline Europe leider en uw personeel voor de onvermoeibare energie en onbaatzuchtige toewijding waarmee u een maatschappelijk verwaarloosd en geheim probleem tot oplossing brengt: ’de experimentele psychiatrie’/ Maar het nu wel een eeuw bezig is…
Protected by Saline

Advertenties
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: