Home > Zonder categorie > Grensoverschijdende consternatie gesloten ziekenhuizen (gevangenissen)

Grensoverschijdende consternatie gesloten ziekenhuizen (gevangenissen)

De valse beschuldigingen, van veelal psychiaters, psychotherapeuten, psychiatrische artsen (doctoren), en meestal de lokale gemeentes, worden allemaal gesteund door de overheid.

Het is duidelijk dat degene die de controle uitvoert over grensoverschrijdende consternatie in gesloten ziekenhuizen, absoluut niet de kans krijgt of niet voldoet aan zinvolle mogelijkheden. Zodat de mogelijkheden ook daadwerkelijk realiseerbaar worden.

Schizofrenie is een onderdeel van een maak wereld.

Als we kijken naar de collocatie van elke gesloten ziekenhuis, (gevangenis) dan weten we dat we de uiteindelijke beschuldiging van psychische verwaarlozing overal tegemoet komen.

De samenhang van deze grensoverschrijdende consternatie in gesloten ziekenhuizen, hebben een hoedanigheid van een corrupt en vals betoog tegenover de slachtoffers van grensoverschrijdende consternatie en collocatie.

De beschermingsfactor van psychiatrische instellingen, zijn er niet en wordt meestal ook niet aan voldaan, personen worden in noodlottige toestanden achter gelaten en patiënten die in de war zijn (dat hen psychotisch noemen, ter verwaarlozing) kunnen elkaar daar alleen maar pijn doen, indien hen ernstig in de war zijn, personen die dat niet zijn maar vanwege een ruzie opgestookt raken in een collocatie (een vorm van ontvoering van samenhangende personen tegen 1 handelaar van menselijke gedrag, meestal de slachtoffer).

Dankzij de medicijnen zijn de gesloten afdelingen in het bezit van een ultieme etiket van ziektes, en kunnen hen dankzij de medicijnen machtsmisbruik doorzetten op basis van frauduleuze en ongeoorloofde beschuldigingen, ter compensatie van hen eigen functie.

En ja er speelt ook ongewenst gedrag een groot rol in gesloten afdelingen, meestal begint het met personen die niet meer coherent zijn, de keuzen in de “care” zijn van toen, en na, altijd drastisch.

Het behouden van een behandeling is dus ook niet volstaan aan het onthouden van een evidente gezondheid en behandeling, via medische ingrepen.

En kan dus ook niet zomaar worden beschuldigt dat er geen goede werkzaamheden verricht worden, maar daar komen de gesloten afdelingen weer snel van af, want hen dwingen patiënten die worden opgenomen (slachtoffers) direct pillen te slikken, op basis van frauduleuze diagnoses (korte zeer korte samengestelde diagnoses en uitspraken van de rechter). Slachtoffers worden geconfronteerd met schizofrenie en anders, het lijkt alsof bipolair en al die andere adhd onzin, een term is van economische behagende tijden.

Mensen worden dus ook misbruikt, verkracht, geintimideert, geslagen, medisch vergiftigd, en geliquideerd in isolatie en zelfs buiten isolatie.

De enigste oplossing is een wet opstellen die de suppletoir vormt van universele mensen rechten, zoals geen oneerlijke gevangenschap, etc.

En het afschaffen van valse diagnoses en onbestaande “geestelijke” ziektes.

Ik adviseer aan een gevolmachtigde minister hier aandacht aan te besteden en de noodkreten te gebruiken en alarmbellen te rinkelen.

De orbiculaire omstandigheden van zulke maak ziektes, komen uit in een vicieuze cirkel, waarin we de volgende gezegde horen te interpreteren: “weet wat je zegt, en zeg niet wat je weet.”

De huidige status van de grensoverschrijdende gesloten afdelingen is illegaal en overcompleet tot wanpraktijken.

Lymfatische personen zijn überhaupt, toch een zwakte, en wie is er dan om ze te helpen, sorry ik bedoel misbruiken, nou hier zijn ze dan: Parnassia, GGZ, Bavo groep, en ga zo maar door, niet te vergeten je hebt zelfs de top van Parnassia jawel, de crisis team, die dankzij de gemeente u vrijheid berooft, Abdoel Baazir wel te verstaan.

Het is alsof je MS-DOS ongeschikt verklaart voor een hacker, terwijl die hacker het aandacht nodig heeft om het te leren gebruiken, zo doen ze dat met personen die ondergeschikt worden gemaakt in afgesloten afdelingen, door hen in elke stap hen mondjes dicht te maken, of een einde te maken aan hen vrijheden.

Schizofrenie is een lexeem die gebruikt wordt om levensvatbare concepten te gebruiken, die komen uit een maak wereld.

De lichaam lijdt eronder natuurlijk, dat overdondert iedereen.

Protected by Saline

Advertenties
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: