Home > Zonder categorie > Psychische Drugs

Psychische Drugs

Psychiatrische drugs

Toen LSD bij toeval werd ontdekt, werd het niet op de schappen gezet, maar actief door de producent ontwikkeld en sinds de jaren vijftig vervolgens door gerenommeerde psychiaters en psychologen zwaar gepromoot. Halverwege de jaren zestig begon het een rage te worden op scholen en universiteiten.

Maar, zoals Freedom aan het licht heeft gebracht, rond dezelfde tijd werd het ook door de Amerikaanse overheid aan soldaten gegeven zonder dat deze zich daarvan bewust waren. Deze experimenten hebben geleid tot sterfgevallen, aangeboren afwijkingen bij nakomelingen en levenslange psychoses bij sommigen van de slachtoffers.

Dankzij het werk van de Kerk, die een aantal van deze ongelukkige veteranen op het spoor was gekomen, heeft het leger een programma opgesteld om al diegenen die misleid waren wat hun deelname aan dit heimelijke psychiatrische mind-control programma betreft, op te sporen en op de hoogte te stellen.

Al sinds geruime tijd zijn psychiatrische drugs het doelwit van CCHR. Deze geestveranderende middelen, met bijwerkingen die gevaarlijk zijn en een enorme invloed op de gebruiker kunnen uitoefenen, worden op grote schaal gebruikt door psychiaters die geen werkelijke antwoorden hebben op problemen die ze niet begrijpen.

Een gebruikelijke tactiek om zulke drugs aanvaardbaar te maken, is het opzetten van een gigantische publiciteitscampagne waarin de doeltreffendheid en veiligheid ervan worden aangeprezen. Maar dikwijls worden er gevallen geconstateerd die een heel ander verhaal vertellen en juist de schadelijke bijverschijnselen aan het licht brengen. Halverwege de vorige eeuw bracht de opiumverslaving morfine voort; morfine werd door het medisch establishment aangeprezen als een niet-verslavend middel voor de behandeling van opiumverslaving. Maar rond 1870 erkende men dat morfine zelfs nog verslavender was dan opium. Dit leidde tot de ontwikkeling van heroïne, die op zijn beurt werd opgehemeld als een niet-verslavend surrogaat voor morfine. Binnen vijftien jaar bleek deze uitspraak echter totaal verkeerd te zijn. Na de Tweede Wereldoorlog begonnen psychiaters een nieuwe drug, methadon, te promoten als middel tegen heroïneverslaving. Door middel van dezelfde eeuwenoude zwendelpraktijk kreeg een groeiend aantal slachtoffers dit middel aangesmeerd, terwijl de psychiaters zelf aanzienlijke sommen aan belastinggelden binnenhaalden voor de uitvoering van hun plannen.

Andere geneesmiddelen op recept, zoals Valium, Librium, Xanax, Oraflex, Halcion en Prozac, werden allemaal veilig verklaard, maar bleken zonder uitzondering schadelijke bijwerkingen te hebben. Psychiaters hebben honderden miljoenen dollars verdiend door deze middelen voor te schrijven, en door daarna de problemen te behandelen die ontstonden als gevolg van hun eigen voorschriften.

De fabrikanten van farmaceutische middelen halen hoge winsten binnen, letterlijk tientallen miljarden dollars per jaar, dankzij het wijdverspreide gebruik van geneesmiddelen om een steeds groeiende lijst van symptomen te behandelen van nieuwe ziekten die elk jaar door het gilde der psychiaters “ontdekt” worden. Honderden psychiatrische middelen worden door miljoenen mensen gebruikt om een scala van moderne problemen “op te lossen”, zoals slapeloosheid, nervositeit, stress of gewoon verveling.

Deze kwalen, die geloofwaardig worden gemaakt door geraffineerde namen, worden tijdens de jaarvergaderingen van de American Psychiatric Association officieel erkend. Psychiaters bieden een nieuwe ziekte aan en er wordt over gestemd; bij een meerderheid van stemmen wordt er een officiële nieuwe ziekte gecreëerd. Waarom “officieel”? Officiële ziekten kunnen behandeld worden en er wordt voor betaald door verzekeringsmaatschappijen; op deze manier verzekert de coalitie van fabrikanten van psychiatrische middelen zich van een constant groeiende bron van inkomsten. Dit is zonder twijfel één van de grootste fraudes van de twintigste eeuw. Het is een fraude die verborgen blijft door de miljarden dollars die de gevestigde belangen tot hun beschikking hebben om geavanceerde publiciteitscampagnes en dure marketingstrategieën op te zetten. Deze brengen op hun beurt de reclame-inkomsten op voor de grotendeels meegaande media, die hun inkomsten bedreigd zouden zien als ze deze oplichterij in de openbaarheid zouden brengen.

http://www.zianet.com/madrids/PsychoRoidNurse.jp

gProtected by Saline

Advertenties
Categorieën:Zonder categorie Tags:
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: