Home > Zonder categorie > Alarm fase 1, verbonden aan feitelijke q.e.d’s, dat professoraten expres achterhouden van stukken van belang i.v.m. vervalsingen, is nu bewezen.

Alarm fase 1, verbonden aan feitelijke q.e.d’s, dat professoraten expres achterhouden van stukken van belang i.v.m. vervalsingen, is nu bewezen.

Het is nu eindelijk bewezen dat professoraten belangrijke stukken voor zichzelf houden, aangezien ik het tegendeel bewezen heb over wie strafbaar gesteld is met minimaal 3 jaar celstraf en 21 jaar bijgekomen straffen vanwegen TBC factor, waarmee bewezen is dat het gezegde in wetenschap en wettelijke aankomende fase in alarm fase 1 de continuiteit eindelijk toegeslaen is dat mensen berederen met politie diensten en rechterlijke diensten die hetzelfde feit beamen, dat functioneel misbruik maken van mijn positie nu een onderkomen heeft bij Nederland, USA, China en dat hard gestraft moet worden op de hoogtste niveau met de hoogste toeren die er beschikbaar gesteld kunnen worden, waarmee eindelijk bewezen is waarom valse terrorisme en valsheid in geschriften steeds meer draagvlakken en uitgeweide ruimte krijgen dat zelfs met een stuk wol niet eens vast te binden is aan echtheid in geschriften. De mogelijkheid om verbintenissen aan elkaar te binden is al bewezen dat professoraten zich zogenaamd schuil houden van de realiteit en 24 uur per dag sinds 2005 niet hen gezicht lieten zien zoals het hoort te zijn, waarmee ik me positie kan beschermen, waarmee bewezen is dat er honderden slachtoffers gemaakt zijn door zulke figuren. Sinds Iraq en Afghanistan. Met 9/11 en mijn positie, die verbonden is aan het vermoorden van een onschuldige meisje en anderen in Engeland sinds de toeters en bellen van avast antivirus.

STOP injustice 2

Advertenties
Categorieën:Zonder categorie
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: